Verzenden en retourneren

Verzenden

Wij verzenden bestellingen binnen Nederland en België. Wij versturen alle bestellingen binnen 14 dagen. Als we je pakketje hebben verstuurd is het afhankelijk van het land waarin je woont en PostNL hoe snel je het in huis hebt. Onze ervaring is dat je pakketje na verzending door ons binnen 2 tot 3 werkdagen binnen is in Nederland en binnen 4-5 werkdagen binnen is in België.

Binnen Nederland berekenen wij 2,95 euro verzendkosten. Buiten Nederland bedragen de kosten 5,95 euro. Als je meer dan 100 euro besteedt rekenen wij binnen Nederland helemaal geen verzendkosten. Als je 100% zeker wilt zijn dat je pakketje aankomt, dan kan je voor 3,95 euro binnen Nederland verzenden met Track and trace.

Als je je bestelling voor een bepaalde datum binnen wil hebben laat het ons dan even weten en dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Retourneren & ruilen
Als je niet tevreden bent over je Iristyles product dan mag je het natuurlijk retourneren. Voorwaarden zijn dat je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugstuurt, en dat je het product niet gedragen hebt en dat je het in de originele verpakking retourneert.

Retour zenden doe je voor je eigen rekening en risico.

Als je iets wilt retourneren stuur dan even een mail naar info@iristyles.nl. Vermeld je naam en ordernummer en geef aan wat je wil retourneren. Zodra we je product binnen hebben betalen we je binnen 7 dagen je aankoopbedrag terug. Sale items mogen niet geretourneerd worden en je zult ook niet je geld terug krijgen. 

Als je iets wilt ruilen stuur dan even een mail naar info@iristyles.nl. Vermeld dan ook je naam en ordernummer en geef aan wat je wilt ruilen. Zodra we je product binnen hebben betalen we je binnen 7 dagen je aankoopbedrag terug. Je kan dan het gewenste product opnieuw bestellen.